dimecres, 4 de febrer del 2015

ALGUN DIA REIKI ALS HOSPITALS

ALGUN DIA

Algun dia en els hospitals de la nostra ciutat, del nostre país, és donarà reiki als pacients.

Us imagine-ho un hospital on abans d'una operació al pacient se li faci una sessió de reiki i vagi cap a la sala d'operacions tranquil i confiat?; o que quan surti de l'operació uns passes de l'energia reiki l'ajudin a expulsar amb molta més facilitat els efectes nocius de l'anestèsia? O facin que les ferides cicatritzin molt més rapidament i sense perill d'infeccions?

I on les mares que van a part puguin gaudir d'un rato de tranquil·litat, relaxació, i la dilatació natural del seu cos sigui més fluida, natural i tranquil·la? I les seves emociones estiguin equilibrades i enfocades al nou ser que està arribant sense pors ni angoixes?

On els malalts terminals siguin acompanyats amb aquesta energia tranquil·litzadora, relaxant, amorosa i els ajudin a fer el camí que han emprès?

On els pacients amb malalties greus, cròniques, llargues o poc esperançadores, puguin rebre uns minuts de benestar emocional, on desaparegui l'angoixa i la preocupació i pugui enfrontar amb més valentia la seva malaltia i la seva curació, així com acepta molt millor la resposta als medicaments?

Algun dia, en els hospitals de la nostra ciutat, del nostre país, treballarem plegats, professionals de la salut i terapeutes de la medicina energètica, com el reiki, perquè entendrem tots, que les persones amb malaltia, tant pateixen del dolor físic, com de l'emocional.

I serà una nova medicina, un nou hospital.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada