dijous, 23 de febrer del 2012

JOVENTUD APALLISADA


La joventut es L'època en que les persones es defineixen com individus. Es una etapa de rebel·lia, de búsqueda, d'experimentació, de relacions, de projectes, de somnis, daltabaixos emocionals en la recerca de la nostre pròpia personalitat. De naturalesa inconformista, de joves no ens val que les respostes a les nostres preguntes, a les nostres inquietuds sigui: "per que si". Volem saber perquè les coses son com son,  o perquè les persones les fem d'una forma o d'altre.
I als joves de València als han apallissat el dret D'expressar la seva disconformitat; els han tallat de cop la creença de que vivim en un mon on cada un pot aportar la seva opinió, reclamar el que es seu, sense ofendre a ningú i sense que ningú te pugui castigar per això.
De cop se han trobat estimbats contra la paret de la intolerància, de L'agressivitat, de la repressió de les llibertats mes elementals i no entenen res.
No poden comprendre com "els que estan al servei del ciutadà, i pagats per tots nosaltres", els han trencat el nas, la cara i L'ànima, quan ells es pensaven que aquesta societat la fem entre tots, escoltant-nos, ajudant-nos, siguen coherents amb les nostres idees, al temps que respectem les dels altres i compartim això que estem fent tots plegats: VIVINT!
Estimats joves de València i de tots llocs: no deixeu que os arranquin els vostres somnis, per molt que vulguin apallissar la vostre pell. Vosaltres sou els valents, i darrera de la seva covardia, només està instal·lada la seva por.

1 comentari: