dilluns, 11 de febrer del 2013

EL PAPA RENUNCIA


EL PAPA RENUNCIA
El Papa de L'església Catòlica renuncia.
Diu que es per malaltia, per impossibilitat personal de continuar al capdavant d'una església que mou milions de persones. Renuncia de ser el lider espiritual que mes fidels ha tingut la nostra historia des-de fa dos mil anys.
Son moments de canvis en tot el planeta. La crisis profunda que assola gran part dels països, fa temps que pressentim que no es solament una crisis econòmica, sinó que es una profunda sotragada a tota la nostra forma de vida abocada al consumisme, individualitat, i la pèrdua dels valors humans mes fonamentals.
Es hora de canviar fum blanc, per mans blan-cas que baixin del altar per consolar els desconsolats; per treballar la terra amb els desarralats; es temps de treure's la túnica negra o vermella, per caminar amb pantalons lleugers i cors plens de solidaritat i d'amor per entregar.
Es temps de canviar religió per espiritualitat, paraules per carícies, grans creus per petits actes de compassió, i empatia.
Es temps de entendre que no hi Deu mes gran que el nostre cor ple de generositat amb els altres; ni acte de fe millor que la confiança en nosaltres mateixos, en la nostra capacitat de tornar a començar;
Que el temple mes ric es la nostra ilussió, els nostres somnis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada